Paprikakremet pasta med urtemarinert svinekjøtt og spinat

Paprikakremet pasta med urtemarinert svinekjøtt og spinat

4.23 (838)
Under 20 min
10 Ingredienser
Kremet pasta med saftig svinekjøtt og søt paprika. En nydelig hverdagsmiddag for hele familien.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
Linguine
200 g
(Hvete)
Rød paprika
½ stk
Gul løk
1 stk
Hvitløksfedd
1 stk
Røkt paprikakrydder
½ pakke
Hønsebuljong
1 pakke
Lett crème fraîche
150 g
(Melk, Laktose)
Urtemarinerte svinestrimler
300 g
Rød paprika
½ stk
Spinat
50 g
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 842 kcal
  • Fett: 34 g
  • Karbohydrater: 85 g
  • Protein: 49 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Tilsett gjerne litt soyasaus sammen med svinekjøttet det siste minuttet av steketiden for mer smak.

Tilbered pastaen som anvist på pakken.
 Skyll og rens paprikaen. Kutt halvparten av paprikaen i grove biter, og den andre halvparten i små terninger. Skrell og finhakk løken og hvitløken. Skyll spinaten i kaldt vann.
 Varm opp en middels stor kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek paprikaen som du kuttet i grove biter, løken og hvitløken i omtrent 5 minutter, til grønnsakene er litt møre. Ha i ¼ av pakken med paprikakrydderet, hønsebuljongen og crème fraîchen. Kok paprikasausen i 5 minutter. Kjør den jevn med en stavmikser, og smak til med salt, pepper og mer av paprikakrydderet.
 Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 5–6 minutter, til det er gyllent og gjennomstekt. Ha i resten av paprikaen og spinaten de siste 2 minuttene av steketiden.
Bland sammen pastaen, paprikasausen og svinekjøttet før servering.
God middag!