Asiatisk kylling med rødkålsalat, jasminris, koriander og chilimajones
Laktosefri

Asiatisk kylling

med rødkålsalat, jasminris, koriander og chilimajones
4.04 (138)
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
Soya- og ingefærsaus
1 pakke
(Soya, Hvete)
Jasminris
135 g
Rødkål
300 g
Norsk eple
1 stk
Lime
1 stk
Honning
1 pakke
Koriander
½–1 bunt
Chilimajones
½ pakke
(Egg, Sennep)
Sesamfrø
1 pakke
(Sesamfrø)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 790 kcal
  • Fett: 33 g
  • Karbohydrater: 80 g
  • Protein: 42 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Rist gjerne sesamfrøene gylne i en tørr stekepanne for ekstra god smak!

Sett stekeovnen på 225 grader varmluft. 
 Ha litt olje i en ildfast form, og fordel kyllingen utover formen. Hell over soya- og ingefærsausen, og vend godt sammen. Stek kyllingen i ovnen i omtrent 15 minutter, eller til den er gjennomstekt. 
 Tilbered risen som anvist på pakken.
 Kutt rødkålen i tynne strimler. Skyll og kutt eplet i terninger. Del limen i to. Ha rødkålen og eplet i en serveringsskål, og vend inn saften fra limen, honningen og litt salt. 
Skyll og grovhakk korianderen. Server korianderen og chilimajonesen til retten, og topp med sesamfrøene.
God middag!