Bakt laksefilet med bulgur- og betesalat og epledressing
Roede

Bakt laksefilet

med bulgur- og betesalat og epledressing
4.1 (154)
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
  • bakepapir (kan sløyfes)
Gulbete
1 stk
Rødløk
1 stk
Bulgur
125 g
(Hvete)
Olje
1 ts
Laksefilet
270 g
(Fisk)
Norsk eple
½ stk
Yoghurt naturell
75 g
(Melk, Laktose)
Ruccola
50 g
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 588 kcal
  • Fett: 26 g
  • Karbohydrater: 50 g
  • Protein: 38 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan bake fisken på samme stekebrett som grønnsakene. Legg da grønnsakene på den ene siden av stekebrettet, og fisken på den andre siden når det gjenstår 10 minutter av steketiden.

Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft. 
Skrell og kutt beten i tynne båter. Skrell og kutt rødløken i båter. Fordel beten og løken på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i 20–25 minutter.
Tilbered bulguren som anvist på pakken. 
 Fordel fisken i en ildfast form, og krydre med salt og pepper. Stek den i ovnen i 8–10 minutter. Fisken skal ha en litt mørkerosa kjerne. 
Skyll og grovriv eplet på et rivjern. Ha yoghurten i en serveringsskål, bland inn eplet, og smak til med litt salt og pepper.
Skyll og tørk ruccolaen, og ha den i en serveringsskål.
Ha beten og løken i en serveringsskål, og bland inn bulguren. 
Vel bekomme!
125 g Bulgur: 100 g (kokt) Beter og rødløk: 120 g Epledressing: 2 ss Ruccola: 25 g Energiinnhold: ca. 470 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).
God middag!