Steinsopp-tortelloni med kremet sopp og bacon

Steinsopp-tortelloni med kremet sopp

og bacon
4.16 (64)
Under 20 min
8 Ingredienser
Tortelloni er fylt pasta, og ekte kosemat. Steinsoppfyllet er rikt på smak, og den deilige, kremete sausen gjør denne retten til en rask favoritt.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Salt
  • pepper
  • olje
Baconterninger
150 g
Hvitløksfedd
1 stk
Rød paprika
1 stk
Spinat
50 g
Minisjampinjong
100 g
Lett crème fraîche
150 g
(Melk, Laktose)
Sitron
1 stk
Tortelloni med steinsopp
1 pakke
(Egg, Gluten, Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 630 kcal
  • Fett: 31 g
  • Karbohydrater: 56 g
  • Protein: 32 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Blir sausen for tykk eller kornete kan den spes med litt av kokevannet fra pastaen til ønsket konsistens.

Kok opp lettsaltet vann i en kjele til pastaen. 
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek baconterningene i 3–4 minutter, eller til de er gylne og sprø. Ha baconet over på en tallerken.
 Skrell og finhakk hvitløken. Skyll, rens og kutt paprikaen i tynne skiver. Skyll spinaten i kaldt vann. Børst soppen fri for eventuelle jordrester, og kutt hver av dem i fire.
 Varm opp stekepannen fra punkt 2 til middels høy varme, og ha i litt ny olje. Stek paprikaen og soppen i 2–3 minutter. Tilsett hvitløken, spinaten og crème fraîchen, og la det hele småkoke i 1–2 minutter. Smak til med salt, pepper og litt saft fra sitronen. 
 Tilbered tortelloniene som anvist på pakken i vannet fra steg 1. Sil vannet av pastaen, og vend tortelloniene inn med grønnsakene og sausen (se tips).
Kutt eventuelle rester av sitronen i båter, og server båtene til retten. Topp retten med baconet ved servering.
God middag!