Eggenudler og svin i teriyakisaus med wokkede grønnsaker
Laktosefri

Eggenudler og svin i teriyakisaus

med wokkede grønnsaker
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
Eggenudler
125 g
(Egg, Hvete)
Rødløk
½–1 stk
Rød paprika
½–1 stk
Hverdagsmiks
1 pakke
Svinekam
300 g
Teriyakisaus
1 pakke
(Soya, Sesamfrø, Hvete)
Chiliflak
½–1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 606 kcal
  • Fett: 17 g
  • Karbohydrater: 70 g
  • Protein: 44 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tilbered nudlene som anvist på pakken.    
 Skrell og kutt rødløken i tynne båter. Skyll, rens og kutt paprikaen i store biter. Kutt kjøttet i strimler.  
 Varm opp en wok eller stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Wok grønnsakene i omtrent 2 minutter og krydre med litt salt. Ha grønnsakene over i en skål. 
 Varm opp wokken eller stekepannen fra forrige punkt til høy varme, og ha i litt ny olje. Wok svinestrimlene i omtrent 2 minutter. Sil vannet av nudlene og vend dem, grønnsakene og teriyakisausen sammen med kjøttet og krydre med litt salt og chiliflakene.          
God middag! 
God middag!