Kyllingwok med brokkoli, paprika, soya- og ingefærsaus og eggenudler
Laktosefri

Kyllingwok med brokkoli

paprika, soya- og ingefærsaus og eggenudler
4.13 (262)
Under 20 min
7 Ingredienser
Smakfull wok med sprø grønnsaker og inspirasjon fra Kina. En mild og sikker familiefavoritt.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Nøtter
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Vann
  • olje
  • salt
  • pepper
Eggenudler
125 g
(Egg, Hvete)
Brokkoli
1 stk
Rød paprika
1 stk
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
½–1 pakke
Strimlet kyllingfilet
300 g
Soya- og ingefærsaus
1 pakke
(Soya, Hvete)
Vann
1 dl
Hakkede peanøtter
1 pakke
(Peanøtter, Nøtter)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 667 kcal
  • Fett: 23 g
  • Karbohydrater: 61 g
  • Protein: 54 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

 Tilbered nudlene som anvist på pakken.
 Kutt brokkolien i små buketter, og skrell og kutt stilken i biter. Skyll, rens og kutt paprikaen i strimler.
 Varm opp en stekepanne eller wokpanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 2–3 minutter, eller til den er gyllen. Krydre med salt og pepper, og legg kyllingen over på en tallerken. Ha litt ny olje i stekepannen, og stek grønnsakene i 4–5 minutter. Bland inn ingefærblandingen, nudlene, kyllingen, soya- og ingefærsausen og 1 dl vann. La woken småkoke i 2–3 minutter, til alt er gjennomvarmt.
Topp woken med de hakkede peanøttene ved servering.
God middag!