Chilibiff og wokede grønnsaker i teriyakisaus med ris

Chilibiff og wokede grønnsaker

i teriyakisaus med ris
3.68 (112)
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
Jasminris
135 g
Gulrot
1 stk
Rødløk
1 stk
Pak choy
1 stk
Teriyakisaus
1 pakke
(Soya, Sesamfrø, Hvete)
Storfestrimler
250 g
Maisstivelse
1 pakke
Chiliflak
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
512 kcal
Fett:
5 g
Karbohydrater:
79 g
Protein:
38 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tilbered risen som anvist på pakken.
Skrell gulroten og rødløken, og skyll pak choyen. Kutt gulroten i tynne skiver på skrå, rødløken i tynne båter, og pak choyen i strimler. 
Ha kjøttet i en bolle og vend inn salt, ønsket mengde av chiliflakene og maisstivelsen. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 1–2 minutter, og ha det over på en tallerken. 
 Varm opp stekepannen fra forrige punkt til høy varme, og ha i litt olje. Wok grønnsakene i omtrent 3 minutter under omrøring. Tilsett teriyakisausen og kok opp. Topp grønnsakene med kjøttet før servering. 
God middag!