Møt våren med japanske uker

Sushi og ramen har etter hvert blitt kjente retter – men det japanske kjøkkenet byr på så mye mer! Vi har valgt ut fem spennende retter vi er sikre på at hele familien vil elske. Okonomiyaki, tonkatsu og tebasaki, eller på godt norsk: kålpannekake, svineschnitzel og fritert kylling. Og ikke vær redd, kokkene våre har selvsagt laget en ramensuppe også, i tillegg til en nydelig sushi bowl med ponzubakt laks. Så inviter familie og venner på en japansk festmiddag, og feire at våren er her!

God middag – eller meshiagare som de sier i Japan!

Japansk mat – så mye mer enn bare sushi

Det japanske kjøkkenet byr på spennende og annerledes smaker. Les mer om alle rettene vi har på menyen. Kanskje du finner en ny favoritt du også?

Japansk mat – så mye mer enn bare sushi
Japansk mat – så mye mer enn bare sushi

Lær deg å lage syltet spiralagurk

Har du sett agurken som har tatt TikTok med storm? En liten snack som er morsom å lage. Vi viser deg hvordan du lager den.

Lage syltet spiralagurk
Lage syltet spiralagurk