5 raske og gode asiatiske middager

Har du lyst på spennende middager med gode smaker, uten å måtte bruke mye tid på matlagningen? Er du glad i asiatisk mat? Da har vi middagstipsene for deg! 

Hverdagen er hektisk, og ofte strekker ikke tiden til å lage næringsrike, spennende og varierte middager fra bunnen av. Her tipser vi om middager som gir hele familien en velsmakende, variert og god middagsopplevelse, uten at du havner i den vanlige tidsklemma. 

Les videre for å få våre 5 beste tips til raske middager med spennende asiatiske smaker.

Start uken med en asiatisk bowl!

Rice bowl med asiatisk smak
Prøv en rice bowl med kyllingkjøttdeig, teriyakisaus, lettsyltet agurk og peanøtter.

Bowl er svært populært for tiden, og kan varieres i all uendelighet. Her får du en bowl proppfull av gode smaker, som bare tar 15-20 minutter å lage. Kyllingkjøttdeigen stekes med en smakfull teriyakisaus og toppes med crispy gulrøtter, lettsyltet agurk, vårløk og hakkede peanøtter. En liten skvis av lime setter prikken over i´en og du har en spennende og fargerik fusion-rett med gode asiatiske smaker. Topp gjerne med ekstra koriander hvis du er glad i det.

Alltid fisk på tirsdag?

Ovnsbakt laks og teriyakisaus er en perfekt kombinasjon! Visste du at teriyakisausen har sine røtter i Japan, og er en smaksatt soyasaus som passer perfekt til stekt fisk? Denne middagen kommer med ferdig potetmos som bare skal varmes opp, og ferdig kuttede juliennegrønnsaker. Enkelt og tidsbesparende der altså! Prøv lime- og chilibakt laksefilet med potetmos, juliennegrønnsaker med ingefær og teriyakismør– den faller garantert i smak hos både store og små.

Fargerik og lettlaget wok på 20 minutter

Wok med kylling
Wok med kylling og friske grønnsaker på 20 minutter

Wokking er en rask og sunn måte å tilberede smakfulle retter på. Her kan du kose deg med saftig kylling og friske grønnsaker i en smakfull soya- og ingefærsaus. Du får ferdig blandet wokmiks og ferdig skivet kyllingfilet, så her er det (nesten) bare å hive alt i en stekepanne, og så er maten klar. Cashewnøttene på toppen gir en ekstra krønsj!

Rask vegetargryte med smak av India

Vil du prøve deg på en kjøttfri dag, er denne kremete vegetargryten med kikerter, tomat og poteter ett godt tips. Gryten kommer ferdiglaget, så du trenger bare å varme den i 8-10 minutter. Mens risen koker kutter du tomater og blander i raitaen. Topp med cashewnøtter og koriander – enklere blir det nesten ikke. Og så godt da!

Indiske vegetargryte
Kremet indisk gryte med kikerter og poteter er et godt og kjøttfritt alternativ

Kanskje du vil prøve deg på flere vegetarretter?

Saftig og god kylling i soya- og ingefærsaus

Her får du saftig og smaksrik kylling av lårfilet med spennende asiatiske smaker. Ferdig kuttet råkostmiks gjør denne retten ekstra rask å tilberede, og maten står på bordet på under 20 minutter. En perfekt hverdagsmiddag for hele familien.

Kylling i soya- og ingefærsaus
Saftig kyllinglårfilet med asiatiske smaker

En av våre mest populære kategorier er “Ekspress”. Disse rettene inneholder ofte ferdig oppkuttede råvarer, som gjør matlagningen mer effektiv, og de tar bare 15-20 minutter å få på bordet! Genialt hvis du heller vil bruke tiden rundt middagsbordet, heller enn ved kjøkkenbenken.

Vårt kokketeam sørger for at du hver eneste uke har 80 ulike middager å velge mellom! Vår aller mest populære kategori, særlig for barnefamilier, er våre ekspressretter. Her får du spennende og gode middager som ikke tar mer enn 15-20 minutter å lage. Ekspressrettene inneholder ofte ferdig oppkuttede råvarer, som gjør matlagningen mer effektiv – og du kan bruke tiden på andre ting!

Start det nye året med gode middagsrutiner uten den vanlige tidsklemma!