Coleslaw - med smak av Karibia
Musikk på anlegget, noe kaldt i glasset, mennesker du er glad i - og god mat. Det er nærmest så det rykker i dansefoten, bare man tenker på det! Dette er en nydelig rett å servere som tilbehør til grillet kjøtt eller fisk, eller som en liten forrett. Prøv, så skal du se!
Du trenger:
- ½ spisskål
- ½ mango
- 1 jalapeno
- 1 bunt koriander
- 1 ss eplesidereddik
- litt salt
Slik gjør du:
Finsnitt spisskålen, og skjær mangoen i tynne strimler. Skjær jalapenoen i tynne skiver (fjern frøene hvis du ikke er så glad i sterk mat), og grovhakk korianderen. Ha alt i en bolle, ha over eplesidereddik og krydre med litt salt. Bland det hele sammen, og server!
Enkelt, fort gjort - og innmari GODT!
Karibiske rytmer på tallerkenen
Nå har vi karibiske retter i Godtlevert! Vi byr på krydrede gryter, hete barbecueretter, friske salater og fristende tilbehør – kort sagt karibiske smaker det svinger av. Eller hva med mynte- og limemarinert rekesalat, karibisk fiskegryte med kokos, eller jamaicansk kylling med ananassalsa og lime- og chipotlesmør? Du kan også lage sitrusmarinert svin med ovnsbakt søtpotet, karibisk coleslaw og aioli. Vår smaksreise blir komplett med en rett som er perfekt for deg som vil spise litt grønnere – kremet island stew med søtpotet, bønner og sprø maistopping
Les mer og bestill