Katarina Flatland - Godtlevert er min life-hack!

I en travel småbarnshverdag har den folkekjære programlederen funnet løsningen på tidsklemma - matkasse fra Godtlevert. Les videre om hvordan matkasse gjør hverdagen enklere for Katarina og familien.

«Jeg ble nylig spurt om hva som er min life-hack, og svaret var enkelt: matkasse fra Godtlevert! Det å få en kasse fylt av gode råvarer og enkle, raske oppskrifter har virkelig revolusjonert hverdagen vår. Med matkasse på døra, får jeg nå både masse tid med familien, i tillegg til at jeg kan kose meg med matlaging og nyte gode smaker.

Vi bruker ekspresskassen, som alltid byr på enkle oppskrifter som maks tar 15-20 minutter - helt uten å gå på bekostning av smak og kvalitet.

Med Godtlevert bruker vi mindre tid på matlaging, men spiser både sunnere og mer variert enn vi noen gang har gjort!»

Uke 20:

 1. Rask indisk kyllingsuppe med krydderstekte kikerter og spinat: Denne suppen er et supert alternativ, både fordi jeg digger indisk mat, men også fordi den er superrask å lage!
 2. Teriyakibakt laks i hjertesalat med mango og koriander: En favoritt fordi jeg liker å inkludere fisk i menyen, minst én gang i uken. Laksen er enkel å tilberede og mangoen tilfører en eksotisk touch som gjør middagen ideell for både voksne og barn.
 3. Grillet gyroskjøtt i multibrød med grønnsaker og tzatziki: Denne har jeg valgt fordi jeg kan mimre tilbake til greske ferieminner. Barna elsker også multibrødet, og når det kan fylles med digg kjøtt og friske grønnsaker er det vinn-vinn for hele familien!
 4. Hjemmelaget hamburger med grønn salat og syltet rødløk: Perfekt for helgen! Det er jo en barnevennlig klassiker som alle elsker, og igjen - superenkel å smekre sammen!

Uke 21:

 1. Pepperonipizza med aromasopp og rødløk: Denne retten er beregnet til helgekosen. Den har milde smaker som passer hele familien!
 2. Kyllingspyd med ananassalsa, bulgur og urterømme: Denne retten er et friskt innslag i ukesmenyen, samtidig som den tilbyr en sunn vri med bulgur og urterømme.
 3. Ovnsbakt laksefilet med agurksalat, rømme og poteter: Laksefilet er perfekt hverdagsmiddag, og oppskriften har en enkel tilberedning, perfekt for en næringsrik og hurtig middag midt i uken.
 4. Frisk vårsalat med marinert kylling, nektarin og epletzatziki: Denne salaten er et valg på grunn av dens letthet og de friske, sesongbaserte ingrediensene! Jeg digger nektariner i salaten, og den er ideell for en lun vårkveld.
Katarina og oppskrift fra Godtlevert

Uke 22:

 1. Kylling i form med kremet ajvarsaus, squash og bulgur med aprikos: Denne er en favoritt hos mannen min og meg! Både på grunn av den gode smaken, men også fordi en enkel ovnsrett som dette er en sikker vinner fordi den tar minimalt med tid! Ajvarsausen gir en deilig dybde til kyllingen.
 2. Kyllingwok med brokkoli, paprika, soya- og ingefærsaus og eggenudler: Asiatiske smaker er også en stor favoritt hos oss. Denne oppskriften inneholder masse deilige grønnsaker, og ikke minst en nydelig smaksrik saus!
 3. Bakt fetaost-pasta med tomater og krydderstekte kikerter: Dette er en helt nydelig vegetarrett, og for en fetaelsker som meg er denne en naturlig favoritt!
 4. Soya- og ingefærstekt laks med sprø grønnsaker og fullkornsris: Denne oppskriften er ofte en del av ukemenyen hjemme hos oss. Sunn, frisk og god - og også en klar favoritt hos barna.

Uke 23:

 1. Steinovnsbakt pizza med Prosciutto cotto, ruccola og tomat: Denne retten er valgt for å bringe en bit av Italia til middagsbordet. En rett som alle ser frem til.
 2. Kyllingfilet med ovnsbakte grønnsaker og sjysaus: Enkel og nydelig rett å lage! Jeg digger ovnsbakte grønnsaker, fordi det gir litt crunchy preg på de sunne råvarene!
 3. Soyabakt laksefilet med ingefær- og koriandersyltede gulrøtter og jasminris: Perfekt hverdagsmiddag, og faktisk en rett som har fått mannen min til å begynne å like koriander!
 4. Teriyakiglasert lakseburger med ovnsbakte søtpoteter: Denne burgeren er den perfekte kombinasjon av helgekos, fisk og søtpoteter (som er et favoritttilbehør) vi gjerne spiser så ofte vi kan!