Middagstips

Lurer du på hva du skal ha til middag? Enten du søker inspirasjon til enkle hverdagsoppskrifter, helgemiddag, eller sunne og raske retter, kan du finne nye og spennende smaker blant våre middagstips.

Middagsforslag til hverdag, helgemat og barnevennlig mat

En uke passerer fort, og innimellom jobb, skole og andre aktiviteter kan det være vanskelig å finne både tid og inspirasjon til middag. Ønsker du å spise mer næringsrik og variert mat, kan du ta en titt på våre middagstips til familien med barnevennlige oppskrifter, eller middagsforslag til én person.

Middagstips ukemeny

Elskede og lettlagde favoritter som gir hele familien varierte middagsforslag til hverdag og helg. Se favorittkassen!

Middagstips til sunne og raske måltider

I en stressende hverdag der mange føler de sitter fast i den såkalte tidsklemma, er det ikke bare bare å diske opp med sunne hverdagsmiddager. Se våre middagstips til sunn og rask middag med både kylling, fisk og grønt, og få matvarene levert på døren om du ønsker.

Forslag til vegetar, laktosefri og glutenfri middag

Ønsker du inspirasjon til vegetarmiddag, glutenfri mat eller middagstips uten melk? Det finnes mye spennende du kan lage til middag selv om du har allergier eller ikke spiser kjøtt, og det trenger likevel ikke være komplisert. Se våre forslag til vegetarretter og glutenfri og laktosefri middag!

Middagstips og ingredienser levert på døra

Synes du det tar for lang tid å planlegge ukesmiddagene, eller ønsker du rett og slett bare ny inspirasjon litt oftere? Med en matkasse får du både oppskrifter og ingredienser levert på døra, og ikke nok med det – maten er næringsrik og variert i tillegg!

Velg en av våre ferdige matkasser, eller sett sammen din egen bestående av de type retter du selv ønsker. Du bestemmer selv hvor ofte du vil ha matkasser levert, og du kan selvfølgelig pause eller starte opp leveransene igjen når du selv ønsker.

Sjekk hvor vi leverer matkasser!