Vegetar ikon
Vegetar ikon

Vegetar

Spennende smaker og mettende retter får du i denne helgrønne matkassen

Ikon
Spennende smaker
Ikon
Smakfulle råvarer
Ikon
Mettende proteiner
Hvor mange er dere?
Hvor mange middager?
Squash- og fetakaker med thailandsk agurksalat, sweet chili-saus og jasminris
35-45
Vegetar
Kremet linguine med vegetarisk spicy arrabiatasaus, ovnsbakt squash og kjerneblanding
20-30
Vegetar
Falafler med syrlig eple- og fennikelsalat, ovnsbakte poteter og aioli
20-30
Vegetar
Indisk vegetargryte med tomatraita, cashewnøtter og basmatiris
15-20
Vegetar
Søtpotetfajitas med tomatsalsa, kumminkrydret bønnepuré og rømme
30-40
Vegetar
Middager for uke 15

Slik ser en Vegetarkasse ut

Vegetarisk matkasse fra Godtlevert

Ønsker du å ha et vegetarisk kosthold, er en vegetarisk matkasse et godt valg. Her er måltidene satt nøye sammen for å tilfredsstille deg som ønsker ren vegetarmat uten innslag av kjøtt eller fisk. Vi hos Godtlevert har satt sammen en matkasse som sparer deg tid, slik at du kan nyte et godt måltid selv på de aller mest hektiske dagene.

Variasjon og gode måltider med en vegetarisk matkasse

Et vegtarisk kosthold krever god planlegging, slik at du sikrer at du får i deg alle de viktige næringsstoffene. En typisk vegetarkasse fra Godtlevert inneholder sesongens grønnsaker og proteinrike belgfrukter, som sammen gir deg og familien et variert og sunt kosthold. Råvarene kommer fra småskala-produsenter, og er av god kvalitet. Det gir deg måltider som er gode på smak, samtidig som du får variasjon.


Måltidene i den vegetariske matkassen fra Godtlevert er enkle å lage. Oppskriftene viser steg-for-steg hvordan du skal gå frem. Noen måltid tar litt tid å lage, mens andre måltider er ferdig på 20-30 minutter. Uansett vil du spare tid på å bruke vår vegetariske matkasse. Du slipper å planlegge og gjøre innkjøpene. Vi har gjort jobben for deg! En vegetarisk matkasse passer like godt til deg som er vegetarianer, som til deg som ønsker å spise litt grønnere i hverdagen.

Klimavennlig og fleksibelt med vegetarisk matkasse

En vegetarisk matkasse er klimavennlig på flere måter. Råvarene er perfekt porsjonert for å hindre matsvinn. Vi bruker ikke mer plastinnpakning enn høyst nødvendig. Råvarene kommer fra småskalaprodusenter, slik at man unngår lange transportetapper. Valget av måltider er fleksibelt. Du kan plukke hvert enkelt måltid selv, eller velge en ferdig meny. Dermed kan du velge ut fra eget og familiens behov.


Slik ser en oppskrift ut

Godtlevert bilde

I menyheftet får du alle oppskriftene for hele uken, informasjon om kampanjetilbud, tips for å unngå matsvinn og enkle oppskrifter som kan være nyttige. Vi presenterer også våre småskalaleverandører, slik at du blir kjent med hvor råvarene våre kommer fra.

Hvor mange er dere?
Hvor mange middager?
Din pris kr 0,00
Din pris kr 0,00