Hjem
/
Matpakkemuffins
Matpakkemuffins
Del

Matpakkemuffins

Noen morgener er mer travle enn andre. Da er det kjekt å ha noen matmuffins på lager de dagene hvor du ikke har tid til å nyte en god frokost i rolige omgivelser. Muffinsene kan oppbevares i kjøleskapet i ca. 5 dager, eller i fryseren og tas opp etter behov. Perfekt matpakkemat og tines i en fei! Legg i matboksen om morgenen, så har du ferske muffins til lunsj.
21. februar, 2019

MAT(PAKKE)MUFFINS:

  • 4 dl hvetemel
  • 4 dl sammalt spelt
  • 1 dl havregryn
  • 2 ts bakepulver
  • 2 ts natron
  • 3 dl naturell yoghurt
  • 3 dl melk
  • 1 dl solsikke/rapsolje
  • 2 egg

Fyll:

  • 200 g skinke
  • 200 g ost
  • 300g Vårløk, mais, paprika ol. (til sammen)

  • Muffinsformer

  1. Bland alt det tørre i en bolle og tilsett yoghurt, melk og olje. Bland godt. Tilsett eggene tilslutt.
  2. Kutt skinke og ost i terninger. bruk det du har av grønnsaker, for eksempel strimlet vårløk eller purre, mais, paprika ol. ( her kan du variere etter ønske og hva du har i kjøleskapet. Det passer godt med alt fra pølsebiter, skinke, bacon, ost, feta, tomater, revet gulrot. Bare å bruke fantasien).
  3. Bland skinke, ost og grønnsaker i deigen.
  4. Ha muffinsformer i et muffinsbrett eller bruk silikonformer. Fordel deigen i formene ¾ fulle. Muffinsene stekes ved 225 grader i 12-18 minutter avhengig av størrelse. Stikk en kakepinne i midten av muffinsen, om det ikke henger noe deig igjen på pinnen er muffinsen ferdig.

Psst! Du finner flere av ingrediensene under dagligvareprodukter inne på Min Side.

Del

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
21.09.2022
Eplemost smaker fantastisk som det er, særlig om du kjøper den som er laget på våre gode norske eplesorter. Alle sortene har sin egen smak – noen søtere, og andre mer syrlige. Vil du gjøre en liten vri på eplemosten, kan vi anbefale å smaksette den med ingefær, kanel og honning og servere den varm.
Godtlevert bilde
15.09.2022
Den siste tirsdagen i september feirer vi den norske epledagen! Og nå som det er sesong for de fantastiske norske eplene, anbefaler vi å bruke de så mye du kan. Hva med å gi den tradisjonelle vaffelen en liten vri – med hjemmelaget eplekompott og et dryss pekannøtter. Vi viser deg hvordan!
Godtlevert bilde
06.09.2022
Endelig er det sesong for våre elskede, norske epler og da må vi jo bare bruke de så mye som mulig. I anledning Den Norske Epledagen, har vi tatt frem en oppskrift på en morsom eplekake med smak av karamell og en litt syrlig crème fraiche som tilbehør.
Søk i Godtlesestoff
checkmark

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
21.09.2022
Eplemost smaker fantastisk som det er, særlig om du kjøper den som er laget på våre gode norske eplesorter. Alle sortene har sin egen smak – noen søtere, og andre mer syrlige. Vil du gjøre en liten vri på eplemosten, kan vi anbefale å smaksette den med ingefær, kanel og honning og servere den varm.
Godtlevert bilde
15.09.2022
Den siste tirsdagen i september feirer vi den norske epledagen! Og nå som det er sesong for de fantastiske norske eplene, anbefaler vi å bruke de så mye du kan. Hva med å gi den tradisjonelle vaffelen en liten vri – med hjemmelaget eplekompott og et dryss pekannøtter. Vi viser deg hvordan!
Godtlevert bilde
06.09.2022
Endelig er det sesong for våre elskede, norske epler og da må vi jo bare bruke de så mye som mulig. I anledning Den Norske Epledagen, har vi tatt frem en oppskrift på en morsom eplekake med smak av karamell og en litt syrlig crème fraiche som tilbehør.