Hjem
/
Ovnsbakt artisjokkdipp
Ovnsbakt artisjokkdipp
Del

Ovnsbakt artisjokkdipp

Prøv deg på en ovnsbakt dipp med smak av Middelhavet! Har du først laget denne ovnsbakte artisjokkdippen en gang, vil du aldri se deg tilbake. Kombinasjonen av litt syrlig artisjokk, salt parmesan og fylde fra både majones og mascarpone gjør denne dippen til en favoritt hos både store og små. Den passer perfekt som dipp til både brød og grønnsaker.
28. juli, 2022

Slik lager du ovnsbakt artisjokkdipp

Ingredienser:

  • 1 boks marinerte artisjokkhjerter (290 gram)
  • 1 hvitløksfedd
  • 1 dl majones
  • 2 dl mascarpone
  • 2 dl revet parmesan
  • 2 sp hakket basilikum
  • 1 ts chiliflakes
  • salt og pepper

Slik gjør du:

Varm opp ovnen til 200 grader. Hell av laken fra artisjokkhjertene og finhakk de. Riv eller press hvitløksfeddet i en hvitløkspresse og bland sammen med de resterende ingrediensene.

Hell røren i en ildfast form og bak i ovnen i ca 25 minutter eller til den har blitt fin og gyllen.

Den smaker aller best helt nystekt og varm rett fra ovnen, gjerne sammen med godt brød, grissini og grønnsaker.

Få gode og varierte middager levert rett hjem

Nå har vi enda flere middager å velge mellom
Se alle middage
Del

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
20.12.2022
Bowl har blitt en populær rett de siste årene, og er ikke vanskelig å lage selv. Det er en morsom rett som kan varieres i all uendelighet, men fellesnevneren er gjerne næringsrike, fargerike og sunne råvarer som danderes i en bolle. Her får du oppskriften på to varianter – en frokostbowl og en quinoabowl med beter og grønnkål.
Godtlevert bilde
20.11.2022
Det blir ikke ordentlig jul uten ribbe eller pinnekjøtt. Julemiddagene som fyller huset med fantastiske dufter og julestemning. Kokketeamet i Godtlevert har satt sammen to bugnende julekasser med alt du trenger til ribbe- eller pinnekjøttmiddagen. Vi er stolte av å kunne si at alt i kassene er fra norske leverandører. Gjør julen litt enklere ved å bestille årets ribbe- eller pinnekjøttkasse fra Godtlevert.
Godtlevert bilde
07.11.2022
Fredagstacoen. Kanskje vår aller største favoritt. Faktisk spiser så mange som over 80% av nordmenn taco minst en gang i måneden. Og all ære til den klassiske norske fredagstacoen. Men meksikansk mat byr jo på så mye mer enn det.

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
20.12.2022
Bowl har blitt en populær rett de siste årene, og er ikke vanskelig å lage selv. Det er en morsom rett som kan varieres i all uendelighet, men fellesnevneren er gjerne næringsrike, fargerike og sunne råvarer som danderes i en bolle. Her får du oppskriften på to varianter – en frokostbowl og en quinoabowl med beter og grønnkål.
Godtlevert bilde
20.11.2022
Det blir ikke ordentlig jul uten ribbe eller pinnekjøtt. Julemiddagene som fyller huset med fantastiske dufter og julestemning. Kokketeamet i Godtlevert har satt sammen to bugnende julekasser med alt du trenger til ribbe- eller pinnekjøttmiddagen. Vi er stolte av å kunne si at alt i kassene er fra norske leverandører. Gjør julen litt enklere ved å bestille årets ribbe- eller pinnekjøttkasse fra Godtlevert.
Godtlevert bilde
07.11.2022
Fredagstacoen. Kanskje vår aller største favoritt. Faktisk spiser så mange som over 80% av nordmenn taco minst en gang i måneden. Og all ære til den klassiske norske fredagstacoen. Men meksikansk mat byr jo på så mye mer enn det.