Barbecueglasert svinekam med pannestekt kål og nektarin- og maissalsa
Roede
Laktosefri
Glutenfri

Barbecueglasert svinekam med pannestekt kål og nektarin- og maissalsa

4.04 (452)
Under 35 min
9 Ingredienser
Svin og barbecuesaus er en perfekt match. Den søte nektarin- og maissalsaen tilfører friskhet.

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Olje
    • olivenolje
    • salt
    • pepper
    Fullkornsris
    125 g
    Mager svinekam i skiver
    300 g
    Barbecuesaus
    1 pakke
    Olje
    1 ts
    Hodekål
    300 g
    Olje
    1 ts
    Rødløk
    ½ stk
    Nektarin
    1 stk
    Rød chili
    ½–1 stk
    Maiskorn
    1 pakke
    Sitron
    ½ stk
    Olivenolje
    1 ss
    Næringsbergening (per porsjon)
    • Energi: 700 kcal
    • Fett: 24 g
    • Karbohydrater: 79 g
    • Protein: 43 g
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Både kjøttet og kålen kan grilles. Grill kjøttet over direkte varme i 2 minutter på begge sider, og stek den videre over indirekte varme.

    Tilbered risen som anvist på pakken. 
     Krydre kjøttet med salt og pepper. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i omtrent 2 minutter på hver side, til det er gyllent. Skru ned til middels lav varme, og fordel barbecuesausen over kjøttet, og stek videre i 2 minutter på hver side. Legg kjøttet og sausen over på en tallerken og la kjøttet hvile i 5 minutter før servering.
     Del kålen i båter. La stilken være på plass, så båtene henger sammen i stilkfestet. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kålen i 3–4 minutter på begge sider, til den er gyllen. Krydre med salt og pepper.
     Skrell og finhakk rødløken. Kutt nektarinen i terninger. Kutt chilien i tynne skiver. Sil laken av maisen, og skyll den i kaldt vann. Bland sammen grønnsakene i en skål, og smak til med saft fra sitronen, 1 ss olivenolje, salt og pepper.
    Nyt måltidet! 
    100 g Svin: 125 g Kål: ¼ stk Salsa: 80 g Energiinnhold: ca. 490 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).
    God middag!