Tempurasei med grønn potetsalat og remulade

Tempurasei med grønn potetsalat og remulade

4.07 (179)
Under 20 min
8 Ingredienser
Potetsalat er godt året rundt. Her får du sprø sei og irrgrønne erter til. Rett og slett en litt annen vri på fish & chips.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
Poteter
350 g
Grønne erter
125 g
Gul løk
½ stk
Rød paprika
1 stk
Ruccola
50 g
Sennepsvinaigrette
1 pakke
(Sulfitt, Sennep)
Tempurasei
330 g
(Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
Remulade
½ pakke
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 674 kcal
  • Fett: 30 g
  • Karbohydrater: 69 g
  • Protein: 32 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis du fortrekker stekte grønnsaker, kan du steke grønnsakene som skal i potetsalaten. Klem gjerne litt sitronsaft over fisken. Det er også godt med dill og gressløk i potetsalaten, hvis du har det hjemme.

 Del potetene i to, og kok dem i lettsaltet vann i omtrent 15 minutter, eller til de er gjennomkokte. Kok ertene sammen med potetene når det gjenstår omtrent 2 minutter av potetenes koketid.
 Skrell løken. Skyll og rens paprikaen, og kutt løken og paprikaen i tynne skiver. Skyll og tørk ruccolaen. Hell vannet av potetene og ertene. Del potetene i to. Ha potetene, ertene, løken, paprikaen og ruccolaen i en salatbolle, og vend inn sennepsvinaigretten. Smak til med salt og pepper.
 Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek fisken i 3–4 minutter på hver side.
Server remuladen til retten. 
God middag!