Laktosefri
Glutenfri
Pulled pork i barbecuesaus med karibisk søtpotet- og maissalat
4.15 (324)
Under 30 min
9 Ingredienser
Langtidsstekingen av kjøttet gjør det så mørt at det nesten smelter i munnen. Det har vi gjort på forhånd, du trenger bare å gi det en halvtime til.
Langtidsstekingen av kjøttet gjør det så mørt at det nesten smelter i munnen. Det har vi gjort på forhånd, du trenger bare å gi det en halvtime til.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Kanel
- aluminiumsfolie (kan sløyfes)
- bakepapir (kan sløyfes)
- salt
- pepper
- olivenolje
- eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
- olje
Sous vide svinebog med jalapeno
300 g
Barbecuesaus
1 pakke
Kanel
½ ts
Søtpotet
1 stk
Chipotlemiks
1 pakke
Mais
1 pakke
Svarte bønner
1 pakke
Tomat
1 stk
Lime
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 512 kcal
- Fett: 15 g
- Karbohydrater: 56 g
- Protein: 39 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du ikke kanel, kan du droppe det.
Varm opp ovnen til 220 grader varmluft.
Ha kjøttet og kraften fra pakken i en ildfast form. Dekk formen med aluminiumsfolie, og stek kjøttet i ovnen i omtrent 15 minutter. Ta formen ut av ovnen, ta av folien, og riv kjøttet fra hverandre med to gafler. Vend inn barbecuesausen og ½ ts kanel, og stek kjøttet i ovnen i omtrent 10 minutter til, uten folie.
Skyll og kutt søtpoteten i grove terninger. Fordel søtpoteten på en stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og chipotlemiksen. Stek søtpoteten i ovnen i 12–15 minutter, til den er mør.
Sil laken av maisen og bønnene, og skyll dem i kaldt vann. Skyll og kutt tomaten i terninger. Bland sammen søtpotetterningene, maisen, bønnene og tomatterningene i en skål, og vend inn litt olivenolje, saften fra limen, salt og pepper.
Skyll og kutt salaten i tynne strimler. Drypp over litt olivenolje og valgfri eddik.
Vel bekomme!
God middag!