Laktosefri
Cæsarsalat med kylling, bacon og nystekte bagetter
4.35 (1239)
Under 30 min
8 Ingredienser
En mettende og saftig kyllingsalat med sprøtt bacon, revet Grana Padano og nystekte bagetter er en klassisk kombinasjon av smaker.
En mettende og saftig kyllingsalat med sprøtt bacon, revet Grana Padano og nystekte bagetter er en klassisk kombinasjon av smaker.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Sulfitt·
- Bygg·
- Havre·
- Fisk·
- Hvete
Basisvarer:
- Olje
- salt
- pepper
Grove bagetter
1 pakke
Baconterninger
150 g
Skivet kyllingfilet
300 g
Hjertesalat
1 stk
Rødløk
½ stk
Tomat
1 stk
Grana Padano
1 stk
Cæsardressing
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 863 kcal
- Fett: 34 g
- Karbohydrater: 65 g
- Protein: 75 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Lag krutonger i stedet! Kutt brødet i terninger, drypp over litt olje, og krydre med salt og pepper. Stek brødterningene i ovnen ved 180 grader i omtrent 10 minutter, til de er gylne og sprø. Topp salaten med krutongene.
Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
Stek bagettene som anvist på pakken.
Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek baconet i omtrent 4–5 minutter, til det er sprøtt. Legg baconet på et kjøkkenpapir, og la det renne litt av seg. Stek kyllingen i samme stekepanne i omtrent 4–5 minutter, eller til den er gjennomstekt. Krydre med litt salt og pepper.
Skyll og tørk salaten, kutt den i strimler, og legg den over på et stort serveringsfat. Skrell og kutt rødløken i tynne strimler. Kutt tomaten i terninger. Fordel grønnsakene på salaten.
Fordel kyllingen og baconet over salaten. Finriv Grana Padano-osten på et rivjern, og topp salaten med osten og litt av cæsardressingen. Del bagettene i mindre biter. Bland salaten rett før servering, og server resten av dressingen og bagettene til retten.
God middag!