Seinuggets med rustikk potetmos, bearnéssaus og grønnsaker

Seinuggets med rustikk potetmos, bearnéssaus og grønnsaker

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Bygg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • salt
Rustikk potetmos med timian
500 g
(Melk, Laktose)
Bearnéssaus
½–1 pakke
(Fisk, Egg, Bygg, Melk, Laktose)
Sei nuggets
350 g
(Fisk, Hvete)
Gulrøtter
2 stk
Grønne erter
125 g
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 864 kcal
  • Fett: 47 g
  • Karbohydrater: 74 g
  • Protein: 37 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft. 
Ha posene med potetmos og bearnéssaus i en kjele og dekk med vann. Kok opp, og la det småkoke på lav varme under lokk i omtrent 15 minutter, eller til resten av retten er klar. Ha potetmosen og sausen i hver sin serveringsskål før servering.  
Fordel seinuggetsene utover et stekebrett med bakepapir, og varm dem i ovnen i omtrent 15 minutter.   
Skrell gulrøttene og kutt dem i staver. Kok gulrotstavene i lettsaltet vann i 3 minutter. Tilsett ertene og kok videre i 2 minutter. 
God middag! 
God middag!