Seinuggets med rustikk potetmos, bearnéssaus og grønnsaker
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Bygg·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- salt
Rustikk potetmos med timian
500 g
Bearnéssaus
½–1 pakke
Sei nuggets
350 g
Gulrøtter
2 stk
Grønne erter
125 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 864 kcal
- Fett: 47 g
- Karbohydrater: 74 g
- Protein: 37 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
Ha posene med potetmos og bearnéssaus i en kjele og dekk med vann. Kok opp, og la det småkoke på lav varme under lokk i omtrent 15 minutter, eller til resten av retten er klar. Ha potetmosen og sausen i hver sin serveringsskål før servering.
Fordel seinuggetsene utover et stekebrett med bakepapir, og varm dem i ovnen i omtrent 15 minutter.
Skrell gulrøttene og kutt dem i staver. Kok gulrotstavene i lettsaltet vann i 3 minutter. Tilsett ertene og kok videre i 2 minutter.
God middag!
God middag!