Pasta med ragu på mørkokt svinebog, paprika, spinat og tomat
Laktosefri

Pasta med ragu på mørkokt svinebog, paprika, spinat og tomat

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Smør
  • vann
  • olje
  • salt
  • pepper
Mezze maniche
200 g
(Hvete)
Smør
½ ss
(Melk)
Gul løk
½ stk
Spinat
50 g
Rød paprika
1 stk
Tomat
1 stk
Mørkokt svinebog med rosmarin og salvie
300 g
Tomatpuré
1 pakke
Oksebuljong
1 pakke
Vann
2 dl
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 825 kcal
  • Fett: 32 g
  • Karbohydrater: 83 g
  • Protein: 53 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt mer vann i sausen hvis du syns den blir for tykk.

Tilbered pastaen som anvist på pakken.    
 Skrell og grovhakk løken. Skyll spinaten, paprikaen og tomaten. Kutt paprikaen og tomaten i store terninger, og kutt kjøttet i tynne skiver. Varm opp en stor kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken og paprikaen i omtrent 2 minutter, eller til løken er blank. Tilsett tomatpuréen, og stek videre i 2 minutter.    
Ha i tomaten, oksebuljongen, kjøttet, kraften fra pakkene og 2 dl vann i kjelen, og kok opp. Skru ned varmen til middels og la det det hele småkoke i omtrent 5 minutter. Smak til med salt og pepper. Vend inn spinaten rett før servering. 
 Sil vannet av pastaen, ha den tilbake i kjelen, og vend inn ½ ss smør.       
 Finriv Grana Padano-osten over retten ved servering.
God middag!