Alt-i-ett tacopanne med ost, jalapeñosyltet løk og røkt chilidressing

Mexico

Laktosefri

Alt-i-ett tacopanne med ost, jalapeñosyltet løk og røkt chilidressing

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
12 Ingredienser
I denne enkle tacopannen er det masse gode smaker samlet i en og samme panne. Smeltet ost og masse deilig topping! Sett hele pannen midt på bordet, så kan alle fylle sine egne tacos rett fra stekepannen!

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Vann
  • eplesider-/hvitvins- eller rødvinseddik
  • sukker
  • salt
  • olje
Rød paprika
½–1 stk
Rødløk
½ stk
Kjøttdeig
300 g
Røkt chilimix
½ pakke
Mexican BBQ
1 pakke
(Sulfitt)
Revet ost
½ pakke
(Melk)
Rødløk
½ stk
Jalapeño
1 stk
Vann
1 dl
Eplesider-/hvitvins- eller rødvinseddik
½ dl
Sukker
3 ss
Lettmajones
1 pakke
(Egg)
Røkt chilimix
½ pakke
Tortillalefser
4 stk
(Hvete, Gluten)
Koriander
½ bunt
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 1040 kcal
  • Fett: 48 g
  • Karbohydrater: 102 g
  • Protein: 50 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Skyll, rens og kutt paprikaen i strimler. Skrell og kutt rødløken i tynne skiver.
 Skyll og kutt jalapeñoen i tynne skiver. Kok opp 1 dl vann, ½ dl eddik og 3 ss sukker i en liten kjele. Ta kjelen av varmen, og vend inn jalapeñoen og halvparten av løken fra steg 1. La det trekke i laken frem til servering.
 Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del kjøttdeigen i mindre biter, og stek den til den er gjennomstekt. Krydre med salt, pepper og halvparten av den røkte chilimixen, og ha kjøttet over på en tallerken. Ha litt ny olje i stekepannen, og stek paprikaen og resten av løken i 2–3 minutter. Krydre med salt og pepper. Ha kjøttet tilbake i pannen. Vend inn det meksikanske grillkrydderet, og strø over den revne osten. Ha på lokk, og la pannen stå på lav varme i omtrent 3 minutter, eller til osten har smeltet.
 Rør majonesen sammen med resten av den røkte chilimixen og 2 ss av syltelaken fra steg 2.
Varm tortillaene som anvist på pakken, og del dem i fire før servering.
Skyll og grovhakk korianderen. Topp tacopannen med den røkte chilidressingen, korianderen og den syltede løken og jalapeñoen. Sett stekepannen på bordet sammen med tortillaene, så kan alle fylle sine egne tacos. Vel bekomme!
God middag!