Pastasalat med bacon, egg og cæsardressing

Godt og rimelig

Laktosefri

Pastasalat med bacon, egg og cæsardressing

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Salt
  • olje
  • pepper
Casarecce
100–200 g
(Hvete)
Egg
2 stk
(Egg)
Bacon
150 g
Rødløk
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Cæsardressing
½–1 pakke
(Fisk, Sulfitt, Egg, Sennep, Melk)
Krutonger
1 pakke
(Hvete)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 700 kcal
  • Fett: 29 g
  • Karbohydrater: 73 g
  • Protein: 36 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Kok pastaen som anvist på pakken. Sil og avkjøl den ferdigkokte pastaen. 
Kok opp en kjele med vann. Kok eggene i 7–8 minutter, da er eggene smilende. Hell av vannet, og avkjøl eggene i kaldt vann. Skrell og kutt dem i båter. 
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek baconterningene i omtrent 5 minutter, eller til de er gylne og sprø.
Skrell og kutt løken i tynne skiver. Kutt enden av hjertesalaten og skyll den og tomaten i kaldt vann. Kutt salaten i strimler og tomaten i båter. Ha løken, salaten og tomaten i en serveringsbolle og vend inn cæsardressingen. Smak til med litt salt og pepper. 
 Server salaten med pastaen, eggene og baconet, og topp med krutongene. Du kan blande alt sammen i salatbollen, eller servere det i hver sine skåler. God middag!
God middag!