Garam masala-gryte med strimlet svin og risoni

Godt og rimelig

Laktosefri

Garam masala-gryte med strimlet svin og risoni

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Smør
  • hvetemel
  • vann
  • salt
  • pepper
  • olje
Risoni
150 g
(Hvete)
Urtemarinert svinekjøtt
300 g
Gulrøtter
2 stk
Rødløk
1 stk
Garam masala
½–1 pakke
Kokoskrem
1 pakke
Oksebuljong
½–1 pakke
Smør
½ ss
(Melk)
Hvetemel
½ ss
Vann
1 dl
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 738 kcal
  • Fett: 33 g
  • Karbohydrater: 68 g
  • Protein: 43 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt mer vann i gryten hvis du synes det trengs.

Kok risonien som anvist på pakken.
Varm opp en gryte til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 2–3 minutter, uten å røre i det, til det har fått en stekeskorpe. Vend på kjøttet, og stek det i 2–3 minutter til. Stek gjerne kjøttet i flere omganger, slik at det blir stekt og ikke kokt. Ha kjøttet over på en tallerken. 
 Skrell og kutt gulrøttene og løken i terninger. Varm opp gryten fra steg 2 til middels høy varme, og ha i ½ ss smør og litt mer olje. Stek gulrøttene, løken, ½ ss hvetemel og garam masala-krydderet i omtrent 2 minutter. Tilsett kokoskremen, buljongen og 1 dl vann. Kok opp, skru ned varmen, og la gryten småkoke i 5 minutter, til gulrøttene er møre. Vend det stekte svinekjøttet inn i gryten, og smak til med litt salt og pepper. 
God middag! 
God middag!