Tikka masala chicken med krydderris og mangochutney
15-20
Glutenfri

Tikka masala chicken med krydderris og mangochutney

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • sulfitt,
  • cashewnøtter,
  • melk

Basisvarer

  • olje
  • salt
  • pepper

Krydderris

basmatiris
Basmatiris
135 g
persillade
Persillade (Sulfitt)
1 pakke

Tikka masala chicken

skivet kyllingfilet
Skivet kyllingfilet
200 g
tikka masala-paste
Tikka masala-paste (Cashewnøtter)
½–1 glass
sjalottløk
Sjalottløk
1 stk
rød paprika
Rød paprika
1 stk
lett crème fraîche
Lett crème fraîche (Melk, Laktose)
150 g
Olje
1 ss

Tilbehør

mangochutney
Mangochutney
1 glass
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 899 kcal
  • Fett 30 g
  • Karbohydrater 91 g
  • Protein 66 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Krydderris: Tilbered risen som anvist på pakken, men ha persilladen i kokevannet.
  2. Tikka masala chicken: Skjær kyllingen i mindre biter. Ha kyllingen i en bolle, og vend inn 1 ss olje og 1 ts av tikka masala-pasten. Mariner kyllingen i minimum 5 minutter. Skrell og finhakk sjalottløken. Rens og kutt paprikaen i terninger.
  3. Tikka masala chicken, fortsettelse: Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 2–3 minutter, til den er gyllen. Skru ned varmen til middels varme, og tilsett sjalottløken og paprikaen. Stek videre i et par minutter, til løken er blank. Tilsett crème fraîchen og ønsket mengde av tikka masala-pasten. Kok opp, og la det hele småkoke i 5 minutter. Smak til med salt og pepper. 
  4. Tilbehør: Server mangochutneyen til retten.