Gavekort - Vilkår

Betingelser ved kjøp av gavekort:

  1. Mottaker av gavekortet registrerer en kundekonto hos Godtlevert.no for å benytte sitt gavekort. Har mottakeren konto hos oss fra tidligere, kan denne kontoen brukes. Ordinære vilkår for kundeforhold er gjeldende og aksepteres ved opprettelse av konto.
  2. Dersom ikke hele beløpet benyttes, vil resterende beløp legges tilgode på mottakerens kundekonto. Ønsker man å kjøpe en vare til en høyere verdi, har man mulighet til å dekke resterende beløp selv.
  3. Kjøper av gavekortet er selv ansvarlig for at mottaker bor på en adresse/postnummer vi leverer til. Endringer i gyldige postnummer vil forekomme og du kan til enhver tid kunne se gyldige postnumre på vår nettside.
  4. Gavekortet er gyldig 1 år fra kjøpsdato, og det er ikke mulighet for forlengelse. Minimumsbeløp ved kjøp er kr 50. Gavekortet kan ikke innløses mot kontanter eller kreditt og kan ikke returneres eller videreselges.
  5. Godtlevert er ikke ansvarlig for tap eller skader som følge av at gavekortkoden er tapt, stjålet, anskaffet på ulovlig vis eller brukt uten tillatelse.