Middagstips barn

Det er ikke nødvendigvis alltid like lett å finne oppskrifter til middag barn liker. Men selv med barn i hus finnes mange oppskrifter på både god, sunn og rask middag! La deg inspirere av disse middagstipsene til barn.

Rask og enkel middag for barn

I hverdagen kan det være vanskelig å balansere jobb, skole og andre aktiviteter samtidig som man skal finne både tid og inspirasjon til middag. I tillegg bør jo maten være både barnevennlig, næringsrik og variert, og spesielt kan det være vanskelig å finne middag til kresne barn.

Heldigvis trenger det ikke være verken tidkrevende eller vanskelig å lage et godt måltid til hele familien – se bare på disse tipsene til rask og enkel middag for barn.

Middagstips til helgen for barn

I helgen skal man kose seg litt ekstra, og mange har gjerne også bedre tid til å tilberede middag til hele familien. Med små enkle grep kan du også gjøre helgemiddagen litt sunnere, hvis du ønsker det. La deg inspirere av de barnevennlige middagsforslagene under – og bruk gjerne rester fra tidligere middager. For eksempel kyllingquesedilla, en lett, enkel og deilig middagsrett til både barn og voksne – perfekt som helgemiddag!

Sunn middag for barn

Det er faktisk verken vanskelig eller tidkrevende å få til en barnevennlig sunn middag som både gir næring og smaker godt. Husk at sunne middagsretter kan være vel så gode på smak som mindre næringsrike alternativer!

Lær barna om matglede ved å la dem ta del i matlagingen og få smake underveis – det er ekstra gøy å spise mat man har laget selv!


Barnevennlig middag uten kjøtt, gluten eller melk

Ønsker du inspirasjon til vegetarmiddag, melkefri eller glutenfri middag til barn? Det finnes mange spennende du kan lage til middag selv om noen i familien har allergier eller ikke spiser kjøtt. Se bare oppskriftene under!

  • Vegetar-middag for barn. Spennende smaker og mettende forslag til vegetar-middag for barn og voksne.
  • Glutenfri eller laktosefri middag for barn. Sett sammen din egen ukesmeny med disse barnevennlige middagstipsene til mat uten gluten eller laktose.

Barnevennlig matkasse levert på døra

Ønsker du å bruke mindre tid på matlaging, eller er du på leting etter ny inspirasjon til middag barn liker? Med en barnevennlig matkasse får du både oppskrifter og ingredienser levert på døra, og ikke nok med det – maten er smakfull, næringsrik og variert i tillegg!

Velg en av våre ferdige matkasser, eller sett sammen din egen bestående av de type retter du selv ønsker. Du bestemmer selv hvor ofte du vil ha matkasser levert, og du kan selvfølgelig pause eller starte opp leveransene igjen når du selv ønsker.