Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sesamfrø,
- laktose,
- sulfitt,
- egg,
- sennep,
- gluten,
- peanøtter,
- nøtter
Basisvarer
- solsikke-/rapsolje
- Litt salt
Ovnsbakte poteter
Poteter
400 g
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Litt salt
Potetkrydder (Sulfitt)
1 pakke
Hamburger
Hamburger
2 stk
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Tilbehør
Rødløk
½ stk
Tomat
1 stk
Avokado
1 stk
Tobladssalat
1 pakke
Hamburgerbrød (Gluten, Peanøtter, Nøtter, Sesamfrø, Egg, Laktose)
2 stk
Chilimajones (Sulfitt, Egg, Sennep)
85 g
Salsa
1 beger
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 0 kcal
- Fett 0 g
- Karbohydrater 0 g
- Protein 0 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan også dele potetene i skiver for et mer crispy resultat. Annet tilbehør som er godt til kan være sylteagurk, ketsjup, sennep, coleslaw eller cheddarost. Oppbevar alltid tomater og avokado på kjøkkenbenken!
- Forberedelser: Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft. Sett klar en stekepanne. Finn frem alle ingrediensene, skjærefjøl og kniv.
- Ha potetene over i en ildfast form. Bland inn olje, salt og potetkrydder. Sett formen i ovnen og bak potetbåtene i omtrent 15 minutter. Vend om underveis for jevnere steking.
- Stek burgerne i en medium varm stekepanne med olje til de er gjennomstekte, omtrent 4 minutter på hver side.
- Del rødløk og tomat i skiver. Del avokadoen i to og vipp ut steinen. Del avokadokjøttet i skiver og bruk en skje til å få skivene ut av skallet. Legg tobladssalat og grønnsakene på en tallerken.
- Varm burgerbrødene i ovnen i et par minutter. Du kan også varme brødene i en brødrister.
- Server alle elementene på bordet slik at hver og en kan montere sin egen burger slik de liker den best.