Lakseburger med sennep, marinert løk, tomatsalat i cæsardressing og urtefries

Lakseburger med sennep, marinert løk, tomatsalat i cæsardressing og urtefries

3.94 (191)
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Spelthvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Eplesider- eller hvitvinseddik
  • bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • salt
Poteter
350 g
Urtemiks
½ pakke
Rødløk
1 stk
Eplesider- eller hvitvinseddik
1 ss
Tomat
1 stk
Strimlet kålsalat
120 g
Cæsardressing
1 pakke
(Fisk, Sulfitt, Egg, Sennep, Melk)
Lakseburger
1 pakke
(Fisk)
Sennepsvinaigrette
½ pakke
(Sulfitt, Sennep)
Brioche-hamburgerbrød
1 pakke
(Egg, Hvete, Spelthvete, Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 845 kcal
  • Fett: 45 g
  • Karbohydrater: 71 g
  • Protein: 40 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek gjerne snittflaten på briochebrødene i litt olje over høy varme i 30 sekunder.

Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
 Skyll og kutt potetene i staver. Fordel potetstavene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt, pepper og urtemiksen. Stek potetene i ovnen i omtrent 20 minutter, eller til de er gjennomstekte. Snu på potetene 1–2 ganger underveis i steketiden.  
 Skrell og kutt løken i så tynne ringer du klarer. Bruk gjerne en mandolin hvis du har det. Skyll løken i kaldt vann, og ha den i en skål. Vend inn 1 ss eddik og litt salt, og la løken marinere på kjøkkenbenken frem til servering. 
 Skyll og kutt tomaten i grove biter. Ha tomatbitene, kålsalaten og cæsardressingen i en bolle, og vend sammen.     
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek lakseburgerne i 2 minutter på hver side. La lakseburgerne hvile i stekepannen i 2 minutter før servering, og fordel sennepsvinaigretten over burgerne før servering.   
Varm burgerbrødene i ovnen i omtrent 2 minutter. 
Vel bekomme!
God middag!