Crispy kylling med jasminris, salat og chilimajones
3.88 (123)
Under 20 min
8 Ingredienser
Lukten, smaken og lyden av knasende kylling er eventyrlig. I tillegg får du vår populære chilimajones, dette er ren lykke servert på tallerkenen.
Lukten, smaken og lyden av knasende kylling er eventyrlig. I tillegg får du vår populære chilimajones, dette er ren lykke servert på tallerkenen.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Hvete·
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
- olivenolje
- olje
- pepper
- salt
Jasminris
125 g
Kryddersmør
½ pakke
Crispy kyllinglårkjøtt
300 g
Restaurantsalat
100 g
Finsnittet rødkål
100 g
Cherrytomater
1 pakke
Chilimajones
½ pakke
Kinesisk wok- og dippsaus
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 865 kcal
- Fett:
- 47 g
- Karbohydrater:
- 80 g
- Protein:
- 31 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Sylt gjerne rødkålen før du har den i salaten. Kok opp en kjele med ½ dl eddik, 1 dl sukker og 1½ vann. La rødkålen trekke i laken frem til servering.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje og halve pakken med kryddersmør. Stek kyllingen i 3–4 minutter på hver side, til den er sprø og gjennomvarm.
Bland sammen salaten, rødkålen og cherrytomatene i en salatbolle. Smak til med olivenolje, eddik, salt og pepper.
Server chilimajonesen og dippsausen til retten.
God middag!