Hoisinstekt tofu med lettsyltede grønnsaker, cashewnøtter og jasminris
Laktosefri
Glutenfri
Vegetar

Hoisinstekt tofu med lettsyltede grønnsaker, cashewnøtter og jasminris

Retten har ingen vurdering
Under 35 min
8 Ingredienser

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Cashewnøtter
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Vann
  • eplesider-/hvitvinseddik
  • sukker
  • olje
Sjalottløk
1 stk
Gulrot
1 stk
Pak choy
1 stk
Vann
1½ dl
Eplesider-/hvitvinseddik
1 dl
Sukker
3 ss
Jasminris
½ pakke
Tofu
½ pakke
(Soya)
Chiliflak
½ pakke
Hoisinsaus
½ pakke
(Soya, Sesamfrø)
Vann
2–3 ss
Cashewnøtter
½–1 pakke
(Cashewnøtter)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 839 kcal
  • Fett: 29 g
  • Karbohydrater: 108 g
  • Protein: 36 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Wok grønnsakene sammen med tofuen, om du ikke ønsker å sylte dem.

Tilbered risen som anvist på pakken. 
 Skrell og kutt sjalottløken i tynne skiver. Skrell gulroten. Bruk en ostehøvel eller mandolin, og lag tynne remser av gulroten på langs eller tvers. Riv eventuelt gulroten på et rivjern. Skyll og kutt pak choyen i skiver. Kok opp 1½ dl vann, 1 dl eddik og 3 ss sukker i en liten kjele. Ta kjelen av varmen, og vend inn grønnsakene. La grønnsakene trekke i laken frem til servering.
Kutt tofuen i terninger. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek tofuen i omtrent 3 minutter. Krydre med chiliflakene, og ha over ønsket mengde av hoisinsausen og omtrent 2 ss vann. La det steke i et lite minutt.  
Topp retten med cashewnøttene.
God middag!