Laktosefri
Glutenfri
Chorizo med aiolipoteter, salat og tomatsalsa
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep
Basisvarer:
- Olje
- salt
- pepper
Poteter
350 g
Aioli
½–1 pakke
Tomat
1 stk
Balsamicovinaigrette
½–1 pakke
Tobladssalat
50 g
Chorizo bbq
350 g
Rødløk
1 stk
Tomatsalsa
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 963 kcal
- Fett: 69 g
- Karbohydrater: 51 g
- Protein: 34 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Skyll og kutt potetene i munnstore biter. Kok dem i lettsaltet vann i omtrent 10 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Skyll og kutt tomaten i båter, og ha den i en en serveringsskål. Vend inn balsamicovinaigretten og tobladsalaten.
Del chorizoen i skiver. Skrell og kutt rødløken i tynne båter. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek chorizoen og løken i 3–4 minutter.
Sil vannet av de ferdigkokte potetene, og ha de i en serveringsskål. Vend inn aiolien og krydre med litt salt og pepper.
Server tomatsalsaen til retten. God middag!
God middag!