Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- sulfitt,
- egg,
- sennep,
- fisk,
- melk
Basisvarer
- eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
- sukker
- salt
- pepper
- bakepapir (kan sløyfes)
- olje
Potetsalat
Poteter
350 g
Grønt eple
1 stk
Aioli (Sulfitt, Egg, Sennep)
½–1 pakke
Fiskekaker
Rødløk
1 stk
Fiskekaker (Fisk, Melk, Laktose)
360 g
Råkost
Gulrøtter
2 stk
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
1 ts
Sukker
½ ts
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 666 kcal
- Fett 36 g
- Karbohydrater 59 g
- Protein 26 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan også steke fiskekakene i en stekepanne med litt smør.
- Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
- Potetsalat: Skyll og kutt potetene i munnstore biter. Kok potetbitene i lettsaltet vann i 8–10 minutter, eller til de er gjennomkokte.
- Fiskekaker: Skrell og kutt løken i tynne båter. Fordel fiskekakene og løken på et stekebrett med bakepapir. Ha over litt olje, salt og pepper på løken. Stek det hele midt i ovnen i omtrent 15 minutter, eller til fiskekakene er gjennomvarme.
- Råkost: Skrell og grovriv gulrøttene. Ha gulrøttene i en skål og vend inn 1 ts eddik , ½ ts sukker og litt salt, og la dem trekke frem til servering.
- Potetsalat, fortsettelse: Skyll og kutt eplet i små terninger. Ha aiolien i en serveringsskål og vend inn løken, eplet, spinaten og de ferdigkokte potetene. Smak til med litt salt og pepper.
- God middag!