Pizza med salsicciaboller, hvit saus, fersk mozzarella og tomat
20-30

Pizza med salsicciaboller, hvit saus, fersk mozzarella og tomat

En hvit pizza full av deilige, italienske smaker. Med fersk mozzarella, saftig salsicciadeig og en middelhavsinspirert tomatsalat.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • rug,
  • melk

Basisvarer

  • olje
  • salt
  • pepper
  • bakepapir (kan sløyfes)

Pizza med salsicciaboller

gul løk
Gul løk
1 stk
spinat
Spinat
50 g
pizzabunner
Pizzabunner (Hvete, Rug)
2 stk
lett crème fraîche
Lett crème fraîche (Melk, Laktose)
150 g
fersk mozzarella
Fersk mozzarella (Melk, Laktose)
1 pakke
salsicciadeig
Salsicciadeig
150 g

Balsamicomarinert tomat

tomat
Tomat
1 stk
balsamicovinaigrette
Balsamicovinaigrette
½ pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 1030 kcal
  • Fett 53 g
  • Karbohydrater 93 g
  • Protein 44 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
  2. Pizza med salsicciaboller, forberedelse: Skrell og kutt løken i tynne skiver. Skyll spinaten, og vend den i litt olje i en skål.  
  3. Pizza med salsicciaboller: Legg pizzabunnene utover stekebrett med bakepapir. Fordel crème fraîchen jevnt utover pizzabunnene, og fordel løken og spinaten oppå.
  4. Pizza med salsicciaboller, fortsettelse: Sil laken av mozzarellaen, riv den i  biter, og fordel mozzarellaen over pizzaene. Klipp av et lite hjørne på pakken med salsicciadeigen, og klem ut små biter av kjøttet på pizzaene. Stek pizzaene midt i ovnen i 6–8 minutter, eller til osten er gyllen og kjøttet er gjennomstekt.   
  5. Balsamicomarinert tomat: Skyll og kutt tomaten i terninger. Bland tomaten og balsamicovinaigretten i en skål, og smak til med salt og pepper (se tips). Fordel tomaten over de ferdigstekte pizzaene.
  6. Nyt måltidet!