Godt og rimelig
Laktosefri
Seinuggets med ris, asiatisk coleslaw og chilimajones
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Smør
- soyasaus
- olje
Jasminris
135 g
Gulrøtter
2 stk
Finsnittet hodekål
150 g
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
½–1 pakke
Sei nuggets
350 g
Smør
½ ss
Chilimajones
½–1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 946 kcal
- Fett: 49 g
- Karbohydrater: 91 g
- Protein: 34 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan også blande chilimajonesen inn med kålen, gulrøttene og ingefærblandingen for en fyldigere coleslaw. Nuggetsene kan varmes i ovnen, på et stekebrett med bakepapir i omtrent 15 minutter ved 200 grader varmluft.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skrell og grovriv gulrøttene. Ha den snittede kålen og gulrøttene i en salatbolle og vend inn ingefærblandingen (se tips). Smak til coleslawen med litt soyasaus.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje og ½ ss smør. Stek seinuggetsene i omtrent 3 minutter på hver side, til de er gylne og gjennomvarme.
Server chilimajonesen til retten. God middag!
God middag!