Slik funker Godtlevert

Vi regner med at du har endel spørsmål. Her er de spørsmålene som stilles oftest.

Vi leverer over hele landet. Trondheim, Oslo og Stavanger for å nevne noen. Vil du vite om Godtlevert leverer til ditt område? Skriv inn postnummeret ditt her.

Du velger selv hvor ofte du vil ha levering og leveringstidspunkt når du bestiller.

Vi leverer mandager mellom kl. 16.00–22.00 i største deler av landet, og noen steder tilbyr vi også levering søndager mellom kl. 16.00–22.00 og mandager mellom kl. 10.00–14.00.

Du behøver ikke å være hjemme om du bor i hus. Bare oppgi et egnet sted sjåføren kan sette igjen matkassen. Det er viktig at du er tilgjengelig på telefon på leveringstidspunktet

Ønsker du levering på hytta kan du enkelt legge til adressen på Min Side.

Favorittkassen
Raske og enkle familieretter
Perfekt for både store og små

Roedekassen

Mye grønnsaker og magert kjøtt
Kaloriberegning i oppskriftene

Vegetarkassen

Smakfulle råvarer, mettende proteiner
og gode, helgrønne middager

Singelkassen

Elskede klassikere og spennende smaker
i rause porsjoner for én person

...eller velg rettene selv

Plukk og velg fritt blant 80 nye middager hver uke

Du kan bytte retter eller matkasse så ofte du vil, bare husk å gjøre det innen tirsdag kl. 23.59 for at det skal gjelde for førstkommende uke.

Nei, det er helt opp til deg hvor ofte du ønsker å få levert matkasser fra oss og det er heller ingen bindingstid på abonnementet. Når du har opprettet en konto kan du starte og stoppe leveringene som du ønsker.

Når du velger middager selv har du mulighet til å filtrere på laktose og glutenfrie retter. Hvis du har andre allergier enn dette, kan du til enhver tid trykke på rettene og få opp hele ingredienslisten hvor råvarene er merket med forkortelse på flere allergener. Du kan også ta kontakt med kundeservice om du ønsker mer informasjon for noen av rettene.

Når du velger middagene dine selv, står det hvor lang tid det ca vil ta å lage retten, og dette kan derfor variere fra oppskrift til oppskrift. Du kan også filtrere på raske retter.

Ingredienser som holder samme kvalitet etter at de er kuttet opp, kan komme ferdig oppkuttet. Noen ingredienser smaker best når de kuttes opp rett før de skal i retten og vil derfor komme hele. Kokkene har funnet snarveier i tilberedningen som er nøye planlagt, så du både sparer tid og får best mulig resultat når middagen settes på bordet.

I steget etter du har valgt middager kan du trykke på "Rabatt" under "Din bestilling". Endre rabattkoden om du har en annen rabattkode/vervekode enn den som allerede ligger der.

Vi benytter Adyen som betalingspartner. Du kan være sikker på at dine kortopplysninger er kryptert og behandles i henhold til Datatilsynets retningslinjer.
Det er kun Adyen som har tilgang til kortinformasjonen din, den lagres ikke hos oss.