Sommersalater - 3 salater du vil elske i varmen

I takt med at solstrålene varmer sterkere, øker også lysten på frisk, svalende mat. Middager som er raske å lage, mettende, men ikke tunge. Svaret på sommermiddags-spørsmålet? Salater, selvsagt. Middagssalater. Les videre for våre tre favorittsalater om sommeren, perfekte for late dager i solen.

Akkurat nå har vi masse deilig sommermat på menyen i Godtlevert! Du finner alle rettene under kategorien «Sommer» der du setter sammen matkassen din selv.

Cæsarsalat med kylling, bacon og nystekte bagetter

En klassiker som aldri går av moten, Cæsarsalaten, får en ekstra vri med sprøstekt bacon og nystekte bagetter. Den velkjente dressingen, kombinert med krisp romanosalat, parmesanflak og saftige stykker av grillet kylling, gjør denne salaten til en allsidig favoritt som passer perfekt både som et hovedmåltid eller som en del av et større sommerfestmåltid.

California kyllingsalat

California kyllingsalat med sprø kikerter, søtpotetbåter og hjemmelaget ranchdressing

Denne fargerike salaten er inspirert av Californias solfylte livsstil. Saftig kylling kombineres med sprøstekte kikerter og ovnsbakte søtpotetbåter, og toppes med en rik og kremethjemmelaget ranchdressing. Perfekt for en lun sommerkveld der en lett og mettende rett står på ønskelisten.

Aspargessalat med smilende egg

Salat med asparges, sprøstekte krydderpoteter, smilende egg og aiolidressing

Denne delikate salaten kombinerer den milde smaken av asparges med de herlig krydrede, sprøstekte potetene. Smilende egg og en rik aiolidressing tilfører ekstra dybde og kremethet til retten, og gjør det til en nydelig maksopplevelse. Denne salaten er ideell for en lunsj i solen eller som en del av et større sommermåltid.

Om du velger en eller alle tre, disse salatene er perfekte middager i sommersesongen. Og hvis noe annet skulle friste, finner du hver uke 85 forskjellige retter der du setter sammen matkassen din selv. God sommer!

Velg mellom 85 nye middager hver uke