Fem raske familiefavoritter

Det er flest hverdager, heter det. Det er så mye som skal ordnes, fikses, barn som skal kjøres hit og dit, og kanskje en hund som skal luftes? Fotballtrening klokka fem og korøvelse klokka seks, og før det skal alle ha spist en mettende, næringsrik middag. Umulig? Slett ikke!

Vi har samlet fem raske familiefavoritter, for å hjelpe deg med å få hverdagen til å gå opp. For det er jo sant – det er flest hverdager, og da er det viktig at de dagene er gode!

Pannekaker med bacon, tomatsalat, basilikumpesto og fersk mozzarella

Mange barn jubler når det er pannekaker til middag! Vi har byttet ut det tradisjonelle syltetøyet, og serverer bacon, salat, pesto og mozzarella til pannekakene, inspirert av franske crepes. Dette er så godt, og her får man til og med lurt inn litt ekstra grønnsaker. Og ikke vær redd – du kan selvsagt servere syltetøy til også.

Image alt text
Fiskekaker er en gammel hverdagshelt, og manges favoritt!

Fiskekaker med potetmos og lun råkostsalat

Fiskekaker er en gammel hverdagshelt, og en favoritt hos mange barn. Her er potetmosen ferdiglaget, så alt du skal gjøre er å varme den opp. Når du har stekt fiskekakene, hatt råkosten og sukkerertene i en bolle og smeltet litt smør, er middagen klar, på bare 20 minutter. Ja takk!

Image alt text
Denne carbonaraen tar under 20 minutter å lage!

Pasta carbonara med bacon og grønne erter

Italienerne er eksperter på smakfull mat som lages på få minutter. Vi har tilsatt fløte i vår carbonara, for å få den ekstra kremet. Frank Holm, menykreatør i Godtlevert, forteller at denne retten er en av de mest populære i Godtleverts store utvalg, og den lages på under 20 minutter.

Image alt text
Engelsk gatemat blir perfekt hverdagsmiddag!

Fish & chips med ertepuré og revet gulrot

Hvis du ikke har tenkt på denne engelske klassikeren på en stund, er det på tide! Den har sitt opphav som gatemat, men passer perfekt på et middagsbord – og vår variant tar under 20 minutter å lage. Cheerio!

Image alt text
Falafeler er et perfekt alternativ for deg som vil spise litt grønnere, og trenger en rask middag!

Falafeler i nystekt pitabrød med agurkdressing og friske grønnsaker

Lurer du på om du skal innføre en kjøttfri dag i uken, men vet ikke helt hvordan du skal få det til? Frykt ikke, vi er her for å hjelpe deg – disse falafelene er et perfekt utgangspunkt! Her skal pitabrød fylles med frisk salat, saftige falafeler og en rask agurkdressing. Det skal ikke være vanskelig å spise litt grønnere!

Og husk at på godtlevert.no kan du velge mellom 80 forskjellige retter hver uke. Der finner du alt fra raske familiefavoritter til retter som krever litt mer innsats på kjøkkenet. Og sjekk ut dagligvarerommet! Der kan du bestille frokost- og lunsjvarer, så du slipper å løpe ned til butikken på hjørnet søndag morgen – frokosten er allerede levert sammen med matkassen din. Det er godt, fra Godtlevert.