Tid for Italia

Tid for Italia

Rødrutete duker, hjemmelaget pasta, steinovnspizza og duften av solmodne tomater. Tusenvis av levende bilder, gode smaker og velkjente lukter dukker opp når vi tenker på Italia. Om man har vært der eller ikke spiller ingen rolle. De fleste av oss har tydelige fornemmelser av hva Italia er, i det minste når det kommer til mat. For mat er viktig for italienerne. Men menneskene er kanskje viktigere. Og det er jo ikke egentlig noe annerledes for oss. Det vi setter pris på er enkelt – god mat laget med kjærlighet, delt med de vi er glade i.

Bestill en av våre matkasser - deretter kan du skreddersy din egen meny. Du finner alle rettene under kategorien «Italia» der du velger retter selv.

Fem autentiske italienske retter

Velg mellom panert svinekam med gnocchi, pizza med hvit saus og parmaskinke, sopprisotto med bakt squash og paprika, varmende kyllinggryte med sopp, eller sitronbakt laksefilet med bakte grønnsaker og kikerter.

Du kan selv legge til de italienske rettene i matkassene som leveres i ukene 7-12. Siste frist for bestilling er tirsdag 5. mars kl 23.59. Du finner rettene der du velger retter selv.

Ingen bindingstid, bytt kasse når du selv vil, stopp eller pause leveringer — du bestemmer.

Velg blant 85 middager hver uke

Se hele utvalget av fristende middager for neste uke!