Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sennep,
- bygg,
- fisk,
- hvete
Basisvarer
- olje
- salt
- pepper
Bulgur
Bulgur (Hvete)
125 g
Svineknoke
Svineknoke
2 stk
Barbecuesaus (Fisk, Sennep, Bygg)
1 pakke
Grillede grønnsaker
Rød paprika
1 stk
Pak choy
1 pakke
Rødløk
½ stk
Olje
1 ss
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 0 kcal
- Fett 0 g
- Karbohydrater 0 g
- Protein 0 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Svineknoker og grønnsaker kan stekes i stekeovn. Forvarm stekeovnen til 200 grader varmluft og stek det hele i omtrent 15 minutter, til kjøttet er gjennomvarmt og grønnsakene er møre.
- Fyr opp grillen! Om det ikke skulle passe med grilling les tipset.
- Kok bulgur etter anvisning på pakken. Dekk med lokk fram til servering.
- Kutt paprika og rødløk i fire deler og pak choy i to.
- Grill kjøttet i på alle sider, i omtrent 8–10 slik at det blir gjennomvarmt. Kjøttet er varmebehandlet sous-vide og trenger bare å varmes. Pensle BBQ-saus på svineknoken før servering eller server sausen ved siden av.
- Vend grønnsakene i olje, litt salt og pepper. Grill dem i 3–5 minutter til de er gylne og møre, med litt tyggemotstand.
- Server grillet og mør svineknoke med BBQ-saus, bulgur og grønnsaker.
- Svineknoke: 1 stk - 125 g Bulgur: 100 g Grillede grønnsaker: 100 g BBQ saus: 1 ss Energiinnhold: ca 420 kcal For deg som registrerer måltidene i Roede-Appen eller Roede-klubben, registrer middagen i porsjoner: 1. Søk etter oppskrift 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram)