Fiskeburger med guacamole og meksikansk agurksalat
Roede

Fiskeburger med guacamole og meksikansk agurksalat

Ny oppskrift
Under 25 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Nøtter
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Pepper
  • salt
  • sukker/honning
Fiskeburgere
500 g
(Fisk, Selleri, Sennep, Laktose)
Hamburgerbrød
2 stk
(Gluten, Peanøtter, Nøtter, Sesamfrø, Egg, Laktose)
Tomatsalsa
85 g
Guacamole
1 pakke
Klasetomat
1 stk
Agurk
1 stk
Sukker/honning
1 ts
Lime
½–1 stk
Mexican BBQ
½–1 pakke
(Sulfitt)
Spinat
50 g
Rødløk
½ stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Fiskeburgerne kan grilles, pannestekes eller varmes i stekeovnen. Om tiden er knapp, kan grønnsakene kuttes opp og blandes til en rask salat.

Sett på stekeovnen til 180 grader varmluft. Legg fiskekakene i en ildfast form, ha på 1 dl varmt vann. Varm fiskekakene i ovnen i 10–15 minutter.
Kutt tomat i terninger, og bland sammen med guacamolebasen. 
Kutt agurk i tynne strimler, eller riv den på et rivjern. Bland sammen agurk, meksikansk grillkrydder, sukker/honning, limesaft, litt salt og pepper. Du kan blande inn meksikansk grillkrydder i agurksalaten til de voksne, og lage agurksalat uten meksikansk grillkrydder til de minste. Sett til side. 
Skyll og tørk spinat. Kutt rødløk i tynne skiver. Legg grønnsakene på en tallerken. 
Varm hamburgerbrødene i ovnen i 3–4 minutter før servering.
Server fiskeburger med guacamole, tomatsalsa, spinat, rødløk og meksikansk agurksalat.
150 g Hamburgerbrød: ½ stk Salat: Agurksalat: 75 g Guacamole: 2 ss Salsa: 1 ss Energiinnhold: ca. 400 kcal. For deg som registrerer måltidene i Roede-appen eller roede.com, registrer middagen i porsjoner: 1. Søk etter oppskrift 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram). 
God middag!