Kylling i garam masala-saus med pak choy, vårløk og krydret basmatiris
15-20

Kylling i garam masala-saus med pak choy, vårløk og krydret basmatiris

Garam masala-krydret saftig kylling er en smak av India rett inn på kjøkkenet. Bare å kose seg!

Ingredienser

Allergener
  • Sulfitt,
  • soya

Basisvarer

  • soyasaus
  • vann
  • olje
  • salt
  • pepper

Basmatiris

basmatiris
Basmatiris
135 g
persillade
Persillade (Sulfitt)
½–1 pakke

Garam masala-kylling

rødløk
Rødløk
½ stk
hvitløksfedd
Hvitløksfedd
½–1 stk
vårløk
Vårløk
½–1 pakke
pak choy
Pak choy
1 stk
utbenet kyllinglår u/skinn
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
brokkoli- og blomkålbuketter
Brokkoli- og blomkålbuketter
150 g
garam masala-krydder
Garam masala-krydder
1 pakke
kokoskrem
Kokoskrem
1 pakke
Soyasaus (Soya)
2 ss
Vann
1 dl
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 702 kcal
  • Fett 28 g
  • Karbohydrater 69 g
  • Protein 44 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Basmatiris: Tilbered risen som anvist på pakken. Sil vannet av den ferdigkokte risen, og vend inn persilladen. 
  2. Garam masala-kylling: Skrell og finhakk rødløken og hvitløken. Skyll og kutt vårløken i tynne ringer. Skyll og kutt pak choyen i strimler. Skjær kyllingen i mindre biter. Behold fettet på, det smelter i pannen og gir ekstra god smak.
  3. Garam masala-kylling, fortsettelse: Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek løken, hvitløken og kyllingen i omtrent 3 minutter, til løken er blank. Ha i garam masala-krydderet og brokkoli- og blomkålbukettene, og stek det hele videre i omtrent 2 minutter. Tilsett kokoskremen og 1 dl vann i stekepannen. Kok opp, og la det hele småkoke i omtrent 4 minutter. Vend inn pak choyen når det gjenstår omtrent 2 minutter av koketiden. Tilsett 2 ss soyasaus, og smak til med salt og pepper. Topp retten med vårløkringene. 
  4. Vel bekomme!