Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- fisk
Basisvarer
- vann
- Litt salt
- solsikke-/rapsolje
- salt
Ris
Basmatiris
125 g
Vann
Litt salt
Karrisaus og fisk
Rødløk
1 stk
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Torskefilet (Fisk)
375 g
Gul currybase (Laktose)
1 pakke
Grønnsaksmiks med grønnkål
1 pakke
Salt
Tilbehør
Koriander
1 bunt
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 0 kcal
- Fett 0 g
- Karbohydrater 0 g
- Protein 0 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Om sausen skulle bli for tykk kan du tilsette en skvett vann for å justere konsistensen. Dette er en mildere curry som skal passe de fleste. Krydre med mer krydder om du liker det spicy.
- Finn frem alle ingrediensene, en kjele med lokk til ris, en vid kjele eller høy stekepanne med lokk til fisk og saus, en skjærefjøl og en kniv.
- Kok ris etter anvisning på pakken.
- Finhakk rødløk.
- Varm opp olje i en vid kjele eller høy stekepanne. Stek rødløken til den er blank. Legg i fiskestykkene og hell på gul currybase. Kok opp og legg grønnsakene på toppen. Dekk med lokk, og la saus, grønnsaker og fisk småkoke under lokk i 8–10 minutter. Krydre med litt salt og pepper.
- Skyll korianderen, rist av vannet og grovhakk den.
- Server torsk med karrisaus, basmatiris og koriander.