Fiskekaker med chili og ingefær, thaisalat, jasminris og sataydressing
20-30

Fiskekaker med chili og ingefær, thaisalat, jasminris og sataydressing

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • fisk,
  • hvete,
  • peanøtter,
  • melk,
  • nøtter,
  • soya

Basisvarer

  • salt
  • olje

Jasminris

jasminris
Jasminris
135 g

Thaisalat

agurk
Agurk
½ stk
tomat
Tomat
1 stk
sjalottløk
Sjalottløk
1 stk
gulrot
Gulrot
1 stk
soya- og ingefærsaus
Soya- og ingefærsaus (Soya, Hvete)
1 pakke
lime
Lime
½ stk
koriander
Koriander
1 bunt

Fiskekaker med chili og ingefær

fiskekaker
Fiskekaker (Fisk, Melk, Laktose)
360 g
finkuttet ingefær, hvitløk og chili
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
1 pakke

Tilbehør

lime
Lime
½ stk
hakkede peanøtter
Hakkede peanøtter (Peanøtter, Nøtter)
1 pakke
sataysaus uten nøtter
Sataysaus uten nøtter
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 912 kcal
  • Fett 44 g
  • Karbohydrater 92 g
  • Protein 37 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan også varme sataysausen i en liten kjele på middels varme under omrøring, og servere den varm til retten.

  1. Jasminris: Tilbered risen som anvist på pakken.
  2. Thaisalat: Skyll og kutt agurken og tomaten i grove biter. Skrell og kutt sjalottløken og gulroten i tynne strimler. Bland grønnsakene og soya- og ingefærsausen i en serveringsskål. Smak til med salt og saften fra den halve limen. Skyll, rist og grovhakk korianderen. Topp salaten med korianderen.
  3. Fiskekaker med chili og ingefær: Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek fiskekakene i omtrent 3 minutter på hver side. Tilsett finkuttet ingefær, hvitløk og chili mot slutten av steketiden for ekstra smak.  
  4. Tilbehør: Kutt limen i båter. Server limebåtene, de hakkede peanøttene og sataysausen til retten (se tips).