Søtpotetsuppe med kokt egg, pak choy og rustikke multibrød
15-20
Vegetar

Søtpotetsuppe med kokt egg, pak choy og rustikke multibrød

En god suppe trenger lang koketid for å få rik og god smak. Her har vi laget suppen for deg, som du så topper med kokt egg og friske grønnsaker.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • egg,
  • hvete,
  • rug,
  • melk

Basisvarer

  • vann

Søtpotetsuppe

gulrøtter
Gulrøtter
2 stk
pak choy
Pak choy
1 stk
spicy søtpotetsuppe
Spicy søtpotetsuppe (Melk, Laktose)
700 g

Kokt egg

egg
Egg (Egg)
2 stk
Vann
1 l

Brød

rustikke multibrød
Rustikke multibrød (Hvete, Rug)
2 stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 501 kcal
  • Fett 17 g
  • Karbohydrater 70 g
  • Protein 18 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan også steke brødene i en brødrister hvis du har det. Da trenger du ikke å sette på ovnen.

  1. Varm opp stekeovnen til 230 grader på over- og undervarme (se tips). Kok opp omtrent 1 liter vann i en kjele til eggene. 
  2. Søtpotetsuppe: Skrell og kutt gulrøttene i tynne strimler. Skyll og kutt pak choyen i strimler. Hell suppen over i en kjele, og kok opp på middels høy varme under omrøring. Ha gulrøttene og pak choyen i suppen, og la grønnsakene trekke i suppen i 3–4 minutter
  3. Kokt egg: Kok eggene i vannet fra punkt 1 i 7–8 minutter. Skyll eggene i kaldt vann, skrell dem og del dem i to. 
  4. Brød: Stek brødene som anvist på pakken. 
  5. Vel bekomme!