Ost- og skinketortelloni med sprøstekt bacon og tomatsaus, toppet med Grana Padano
15-20

Ost- og skinketortelloni med sprøstekt bacon og tomatsaus, toppet med Grana Padano

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • egg,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • smør
  • salt
  • olivenolje
  • olje
  • eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik

Ost- og skinketortelloni og spinat

tortelloni med skinke og ost
Tortelloni med skinke og ost (Egg, Hvete, Melk, Laktose)
250 g
spinat
Spinat
100 g
Smør (Melk)
½ ss

Tomatsaus

tomatsaus
Tomatsaus
1 pakke

Sprøstekt bacon

bacon
Bacon
150 g

Tilbehør

ruccola
Ruccola
100 g
Grana Padano
Grana Padano (Egg, Melk)
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 624 kcal
  • Fett 27 g
  • Karbohydrater 56 g
  • Protein 39 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis du ønsker en jevnere og litt mer kremet saus, kan du bruke en stavmikser og kjøre tomatsausen jevn sammen med 1 ss smør.

  1. Ost- og skinketortelloni og spinat: Tilbered pastaen som anvist på pakken. Skyll spinaten. Sil vannet av den ferdigkokte pastaen. Ha pastaen tilbake i kjelen sammen med spinaten og ½ ss smør, og vend om til spinaten har falt sammen.
  2. Tomatsaus: Varm opp tomatsausen i en kjele på middels varme under omrøring (se tips).
  3. Sprøstekt bacon: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek baconterningene i 2–3 minutter, eller til de er gylne og sprø.
  4. Tilbehør: Skyll ruccolaen og ha den i en skål. Vend inn litt olivenolje, valgfri eddik, salt og pepper. Finriv Grana Padano-osten over retten ved servering.