Ostegratinerte kjøttboller i tomatsaus med linguine og grønn salat
15-20

Ostegratinerte kjøttboller i tomatsaus med linguine og grønn salat

Kos deg med linguine og kjøttboller i ekte Lady og Landstrykeren-stil. En garantert favoritt.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • salt
  • olje
  • olivenolje

Kjøttboller i tomatsaus

kjøttboller med grønnsaker
Kjøttboller med grønnsaker
360 g
tomatsausbase
Tomatsausbase
1 pakke
revet Grande Premium
Revet Grande Premium (Melk, Laktose)
1 pakke

Linguine

pasta
Pasta (Hvete)
200 g

Grønn salat

ruccola
Ruccola
50 g
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 898 kcal
  • Fett 36 g
  • Karbohydrater 95 g
  • Protein 48 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek gjerne kjøttbollene i en stekepanne i 2 minutter før du har dem i den ildfaste formen.

  1. Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. Kok opp en kjele med lettsaltet vann til pastaen.
  2. Kjøttboller i tomatsaus: Smør en ildfast form med litt olje. Ha kjøttbollene i formen, hell over tomatsausbasen, og dryss over den revne osten. Stek kjøttbollene i ovnen i 12–15 minutter. 
  3. Linguine: Tilbered pastaen som anvist på pakken.
  4. Grønn salatSkyll og tørk ruccolaen. Ha ruccolaen i en salatbolle, og drypp over litt olivenolje.
  5. God middag!