15-20
Ostegratinerte kjøttboller i tomatsaus med linguine og grønn salat
Kos deg med linguine og kjøttboller i ekte Lady og Landstrykeren-stil. En garantert favoritt.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- salt
- olje
- olivenolje
Kjøttboller i tomatsaus
Kjøttboller med grønnsaker
360 g
Tomatsausbase
1 pakke
Revet Grande Premium (Melk, Laktose)
1 pakke
Linguine
Pasta (Hvete)
200 g
Grønn salat
Ruccola
50 g
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 898 kcal
- Fett 36 g
- Karbohydrater 95 g
- Protein 48 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Stek gjerne kjøttbollene i en stekepanne i 2 minutter før du har dem i den ildfaste formen.
- Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. Kok opp en kjele med lettsaltet vann til pastaen.
- Kjøttboller i tomatsaus: Smør en ildfast form med litt olje. Ha kjøttbollene i formen, hell over tomatsausbasen, og dryss over den revne osten. Stek kjøttbollene i ovnen i 12–15 minutter.
- Linguine: Tilbered pastaen som anvist på pakken.
- Grønn salat: Skyll og tørk ruccolaen. Ha ruccolaen i en salatbolle, og drypp over litt olivenolje.
- God middag!