Tortelloni med skinke og ost, kremet bacon, paprika og sopp
15-20

Tortelloni med skinke og ost, kremet bacon, paprika og sopp

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • egg,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • salt
  • pepper

Tortelloni

tortelloni med skinke og ost
Tortelloni med skinke og ost (Egg, Hvete, Melk, Laktose)
250 g

Kremet sopp og bacon

gul løk
Gul løk
1 stk
gul paprika
Gul paprika
1 stk
minisjampinjong
Minisjampinjong
100 g
gressløk
Gressløk
1 pakke
baconterninger
Baconterninger
150 g
crème fraîche
Crème fraîche (Melk, Laktose)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 671 kcal
  • Fett 35 g
  • Karbohydrater 53 g
  • Protein 36 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Eventuelle rester holder seg fint i en lufttett boks i kjøleskapet i noen dager.

  1. Tortelloni: Tilbered tortellonien som anvist på pakken.
  2. Kremet sopp og bacon: Skrell løken. Skyll og rens paprikaen. Børst soppen fri for jord. Kutt paprikaen, løken og soppen i skiver. Skyll og finhakk gressløken.     
  3. Kremet sopp og bacon, fortsettelse: Varm opp en tørr stekepanne til høy varme, og stek baconterningene i 4–5 minutter, eller til de er gylne og sprø. Ha i løken, paprikaen og soppen, og stek videre i 2–3 minutter, til grønnsakene er lett gylne. Ha baconet og grønnsakene i en stor serveringsskål, og bland inn crème fraîchen og gressløken. Smak til med salt og pepper.  
  4. Med ønske om et godt måltid!