Paprikakremet kyllingpasta med spinat
20-30

Paprikakremet kyllingpasta med spinat

Kremet pasta med saftig kylling og søt paprika. En nydelig hverdagsmiddag for hele familien.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • olje
  • salt
  • pepper

Linguine

pasta
Pasta (Hvete)
200 g

Paprikasaus

rød paprika
Rød paprika
½ stk
sjalottløk
Sjalottløk
1 stk
hvitløksfedd
Hvitløksfedd
1 stk
chipotlemiks
Chipotlemiks
1 pakke
hønsebuljong
Hønsebuljong
1 pakke
matfløte
Matfløte (Melk, Laktose)
2 dl

Pannestekt kylling, paprika og spinat

spinat
Spinat
50 g
utbenet kyllinglår u/skinn
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
rød paprika
Rød paprika
½ stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 874 kcal
  • Fett 38 g
  • Karbohydrater 81 g
  • Protein 51 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Tilsett gjerne litt soyasaus sammen med kyllingen det siste minuttet av steketiden for mer smak.

  1. Linguine: Tilbered pastaen som anvist på pakken.
  2. Paprikasaus: Rens paprikaen. Kutt halve paprikaen i grove biter, og den andre halvdelen i små terninger. Skrell og finhakk sjalottløken og hvitløken. Skyll spinaten i kaldt vann.
  3. Paprikasaus, fortsettelse: Varm opp en middels stor kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek den grovkuttede paprikaen, løken og hvitløken i omtrent 5 minutter, til grønnsakene er litt møre. Ha i buljongen, matfløten og ¼ av pakken med chipotlemiksen. Kok paprikasausen i 5 minutter, og kjør den jevn med en stavmikser. Smak til med salt, pepper og mer av chipotlemiksen.
  4. Pannestekt kylling, paprika og spinat: Skjær kyllingen i mindre biter. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 5–6 minutter, til den er gyllen og gjennomstekt. Smak til med salt og pepper. Ha i spinaten og resten av paprikaen når det gjenstår 2 minutter av steketiden. Smak til med salt og pepper. 
  5. Servering: Bland pastaen med paprikasausen, kyllingen, paprikaen og spinaten før servering.