15-20
Glutenfri
Vegetar
Indisk vegetargryte med tomatraita, cashewnøtter og basmatiris
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- cashewnøtter,
- melk
Basisvarer
Basmatiris
Basmatiris
125 g
Indisk vegetargryte
Indisk vegetargryte (Melk, Laktose)
600 g
Tomatraita
Tomat
1 stk
Raita (Melk, Laktose)
1 pakke
Topping
Koriander
1 bunt
Cashewnøtter (Cashewnøtter)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 687 kcal
- Fett 29 g
- Karbohydrater 86 g
- Protein 20 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
For å fremheve cashewnøttenes gode smaker, kan du også riste dem i en middels varm og tørr stekepanne.
- Basmatiris: Tilbered risen som anvist på pakken.
- Indisk vegetargryte: Ha gryten over i en kjele, og kok opp på middels varme under omrøring. La gryten småkoke på middels varme i 8–10 minutter.
- Tomatraita: Skyll og kutt tomaten i terninger. Bland tomaten og raitaen i en serveringsskål.
- Topping: Skyll og tørk korianderen. Topp retten med korianderen og cashewnøttene (se tips).